Corona-opråb fra værkstedet

Kære ven.
Måske har du lyst til at være med til at sørge for at landet fortsat har små selvstændige virksomheder og være med til at begrænse statens høje udgifter til den flotte hjælpepakke til os små selvstændige virksomheder?

Vi er virkelig mange iværksættere der er super stolte af den virksomhed vi har bygget op og som selvfølgelig helst vil kunne klare os igennem denne corona-udfordring på egen hånd. Her kan du gøre en kæmpe forskel; køb blot vores varer og ydelser nu, på vores webshops, via telefonen eller på et gavekort, for vi har lukket vores butikker for ikke at være med til at sprede smitte. 

Hvis du ved der kommer en rund fødselsdag senere på året, hvor du gerne vil give en helt særlig gave, så er nu et rigtig godt tidspunkt at bestille den hos guldsmeden. Hvis du sidder i menighedsrådet der længe har pønset på at købe nyt kirkesølv, så er nu et rigtig godt tidspunkt at sætte sølvsmeden igang, det gælder også hvis du gerne vil donere nye pokaler til den lokale sportsforening til den dag vi kan mødes på stadion igen.
Hvis du går med drømmen om at få materialiseret den der gode idé, du så længe har haft på hjernen, så er nu et rigtig godt tidspunkt at kontakte designeren. 
Ligeledes må du meget gerne bruge dine penge hos den lokale bager, kaffebar eller gourmetrestaurant; de fleste tilbyder mad ud af huset for tiden. Hvis koncernen trænger til nye portrætfotos af alle medarbejdere, så lav en aftale med den dygtige fotograf der kan fange det bedste i folk, når deres snotnæser er færdige med at løbe. Jeg kunne blive ved, men jeg vil hellere opfordre dig selv til at tænke grundigt over hvad du kan gøre, for at vi kan blive ved at have danske mikrovirksomheder der bidrager positivt til dansk erhvervsliv.

Vi er allesammen klar til at yde den bedste service for at få vores små virksomheder bedst muligt igennem den svære tid, måske via alternative kanaler og med hjemmearbejdende børn i baggrunden, men det kan sagtens fungere.

Dine børn og ansatte kan nok fint klare sig med den gamle Ipad et par sæsoner mere, men vi har brug for din hjælp lige nu, og vi betaler endda vores skat i Danmark. Så hjælp os med at klare os selv, vi klarer den ikke uden jer! 
Kh. Lone Løvschal

Previous
Previous

Oldermand for Kjøbenhavns Guldsmedelaug

Next
Next

År(ti)ets største udfordring